+36 70 427 2608, +36 20 941 6307 info@bloomdesign.hu

Történetünk

Így kezdődött…

2002 őszén, a bécsi Comeniusgasse egy kollégiumszobájában indult közös történetünk és barátságunk. A Bécsi Egyetem magyar ösztöndíjasaiként az irányok akkoriban még kissé különbözőnek tűntek, hisz egyikünk művészettörténetet, másikunk politológiát hallgatott, de mégis hamar feltűnt, hogy mennyire hasonló az ízlésünk és az értékrendünk: ugyanazok a hangulatok, épületek, művészeti kiállítások, ételek, színek és formák fogtak meg minket az egykori császárvárosból, de az ösztöndíj óta eltelt tizenegypár esztendő azt bizonyítja, hogy ezt a ritka emberi-és ízlésbeli  harmóniát nem csupán az osztrák levegő táplálta, hál’Istennek Budapestre hazatérvén ugyanúgy működött.

Ugyanazt a Wiener Melange kávét isszuk a mai napig, amit ott megszerettünk és változatlanul ugyanazokat az anyagokat, színeket és fazonokat részesítjük előnyben ruhavásárlásaink során is. Mindketten a szépséget, a harmóniát kerestük és keressük a mai napig az életben: egy-egy pillanatban, egy érzésben, egy tál gyönyörűen díszített süteményben vagy akár egy cserép, kaspóval harmonizáló növényben.

A művészettörténeti tanulmány mellé aztán a közelmúltban felsorakozott egy webdesigner képzés, míg a politológia mellé a marketing, így most láttuk elérkezettnek az időt, hogy e fentebbi harmóniát ne csupán a magánéletünkben, hanem végre közös munkában is kamatoztassuk. Ez hát beteljesült álmunk: saját grafikai-és webdesign stúdiónk születésének rövid története.